tvabonnemang.nu

C More

C More – ibland skrivet som C-More eller Cmore – är en av Sveriges absolut ledande streamingtjänster. De kallar sig själva för “Den kompletta streamingtjänsten” och vi är beredda att hålla med. C More erbjuder nämligen allt man kan förvänta sig av en riktigt bra streamingtjänst; från filmer och serier till välkända C More sport med allt från de största ligorna och sporterna i världen. C More har dessutom samarbeten med alla de stora TV-leverantörerna i Sverige vilket betyder att du kan teckna ett “vanligt” TV-paket och inkludera C More i det paketet.

Är du intresserad i att veta mer om hur du också kan börja titta på sport, filmer och serier i världsklass hittar du all information du kan tänkas behöva i denna C More recension.

FÖRDELAR MED C MORE

NACKDELAR MED C MORE

C More paket

Vi börjar med att ta en titt på de mest grundläggande paketen som erbjuds. Det finns nämligen fyra olika C More abonnemang du kan välja mellan beroende på vilken sorts underhållning du är intresserad i.

C More Bas

109 kronor i månaden (streama 2 veckor fritt)

Det enklaste paketet från C More heter Bas och kommer med ett ganska bra utbud underhållning för ett väldigt bra pris. För 109 kronor i månaden får du 10 tv-kanaler, filmer för barn och vuxna, TV4-program (med reklam), samt möjligheten att titta på och ladda ner underhållning till den enhet du föredrar.

C More Standard

149 kronor i månaden (streama 2 veckor fritt)

Med C More standard får du tillgång till ett stort utbud filmer, serier och underhållning för barn. Dessutom får du också 16 tv-kanaler från TV4, SVT och C More, det innebär att du kan bland annat kan streama program från TV4 utan reklamavbrott. Just nu får du dessutom första månaden för halva priset och 21% rabatt och du tecknar ett abonnemang i 6 månader.

Det perfekta underhållningspaketet för familjen!

C More Plus

349 kronor i månaden (249 kr/mån vid 12 mån bind.tid)

Förutom allt som inkluderas i Standard får du med detta paket tillgång till massor av sport i världsklass samt ytterligare 2 tv-kanaler för totalt 18 kanaler. Det betyder att du kan titta på bland annat UEFA Champions League, Serie A & La Liga, VM-kval, Fotbolls-EM & Fotbolls-VM. Dessutom inkluderas mindre sporter, däribland handboll, tennis och speedway!

Ett lysande paket för dig som vill kombinera filmer, serier och sporter i absolut världsklass

Även TV Guld fungerar bäst i kombination med en Tv Hub och eftersom utrustningen inte kostar något utan lånas av Tele2, är det en “no-brainer”.

C More Premium Plus

549 kronor i månaden

Söker du ett fullspäckat utbud sport och underhållning rekommenderar vi C More Premium Plus. Då får du nämligen tillgång till alla ovanstående sporter men även SHL, MLS och alla svenska landslagsmatcher inom fotboll. Du kan även tittat på NBA och mindre ligor såsom Liga Portugal. Naturligtvis får du även tillgång till de 18 TV-kanaler som erbjuds med C More Plus.

Det mest maxade paketet från C More innehåller all underhållning du kan tänkas behöva!

C More Sport

En av anledningarna till att C More har blivit Sveriges mest kompletta streamingtjänst är deras stora fokus på att erbjuda streaming av sport. Med flera av deras paket får kunden tillgång till sporter och ligor som man tidigare var tvungen att ha hundratals tv-kanaler för att kunna se.

Det finns nästan inga gränser på sporter och lag som du kan följa med C More. Allt från mindre svenska och europeiska ligor till de allra största såsom Champions League, La Liga, NBA och även fotbolls VM. Även stora tennisturneringar, rally, handboll och trav finns tillgängligt för dig med Plus och Premium Plus.

Du streamar utan reklamavbrott och kan se ett stort antal matcher i Ultra HD för en ostörd och kristallklar upplevelse.

 

C MORE FOTBOLL

Med C More Plus och C More Premium Plus kan du bland annat titta på:

C MORE HOCKEY

Med C More Plus får du tillgång till 10 utvalda hockeymatcher varje månad och med Premium Plus kan du titta på allt från:

C MORE GOLF

Fram till januari 2022 hade C More en kanal och streamingtjänst enbart för golf som kallades C More Golf. Denna tjänst har nu lagts ner men mycket av den golf som visades tidigare kan du fortfarande se på kanalen C More Mix.

C More Film & Serier

En annan stor del av C Mores utbud är serier och filmer och här får du som kund sanslöst stora valmöjligheter.

När det kommer till serier hittar du allt från original serier såsom kritikerrosade Top Dog och svenska favoriter däribland Solsida, till enorma Hollywoodsuccéer såsom Waco. Man är dessutom stor inom Reality TV och erbjuder allt från Hollywood Fruar och Below Deck till Botched. På sistone har man tillsammans med den italienska TV-experten Walter Iuzzolino handplockat serier på andra språk än svenska och engelska.

Även filmutbudet är imponerande med mycket svenskt innehåll däribland Beck och Bert, men även storproduktioner från Hollywood. Med det sagt finns det andra streamingtjänster med betydligt bredare utbud filmer och dokumentärer och det känns ibland lite som att C More har plockat upp filmer som ingen annan riktigt vill lägga pengar på.

Det är också ett stort fokus på barnvänlig underhållning med filmer, serier och underhållning som passar alla åldrar; även de allra minsta.

C More – TV4 & SVT

Som sagt får ingår det en rad olika TV-kanaler i de olika C More paketen. Utöver C Mores egna kanaler har man samarbeten med både SVT och TV4. Därmed kan du titta på alla SVT-kanaler men även streama programmen som visas på SVT när det passar dig bäst.

Samma sak gäller för TV4 – du har fri tillgång till hela TV4:s utbud när du vill och på den enhet du föredrar. På så sätt kan du njut av TV4:s fantastiska underhållning utan en massa reklamavbrott!

Bindnings- och uppsägningstid

En av de faktorer som vi gillar mest med C More är att det är en streamingtjänst i grunden och inte ett TV-abonnemang. Och den stora skillnaden mellan dessa tjänster är att du kan teckna C More helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Du kan alltså avsluta och pausa din prenumeration precis när du vill.

Det finns dock ett par undantag och det är om man vill ta del av C Mores erbjudanden. Just nu kan du spara 21% på C More Standard men för det krävs det att du tecknar ett avtal på minst 6 månader. Samma sak gäller för C More plus som du kan spara 1 500 kronor på per år om du binder dig till 12 månader i taget.

Med andra ord har du som kund kontroll över ditt abonnemang och de villkor du tecknar abonnemanget på. Vill du har frihet kan du betala lite mer och ha möjligheten att stänga ditt C More konto när du vill, men du kan också spara ganska mycket pengar genom att acceptera deras bindningstid.

Teckna ett TV-abonnemang med C More

Trots att C More är en maxad streamingtjänst med filmer, serier och sport för hela familjen, så är det inte en komplett underhållningstjänst. Vill du ha tillgång till tv-kanaler utöver SVT och TV4 eller om du vill kunna titta på stora filmkanaler såsom Paramount och HBO, behöver du ett ordentligt TV-paket.

Idag har alla de stora TV-levernatörerna insett värdet i det C More erbjuder och därför kan du komplettera nästan alla TV-abonnemang på marknaden med C More. Faktum är att flera TV-paket, bland annat från Allente och Tele2, kommer med C More som en extra tjänst.

Därför rekommenderar vi att man inte tecknar C More på egen hand utan att man istället kombinerar det med ett av de grymma TV-paket som idag finns på marknaden. Du kan läsa mer om dessa genom att följa länkarna i toppmenyn på denna webbplats.

C More Kundtjänst

Behöver du kontakta C More? Då har du ett par alternativ att välja mellan. Observera att du har bättre förutsättningar att få snabb och personlig support om du redan är kund. Då loggar du helt enkelt in på ditt konto och följer instruktionerna för att nå kundtjänsten.

Har du frågor om deras tjänster och inte är kund ännu kan du använda följande kontaktmetoder:

Kundtjänsten är öppen från 11.00 till 22.00 alla dagar i veckan, vilket är betydligt bättre än många av de stora TV-leverantörerna.

Vidare har C More en riktigt bra FAQ med en smidig sökfunktion där du kan hitta svaret på de allra flesta frågorna du kan tänkas ha. Så istället för att sitta i telefonkö eller vänta på ett svarsmejl kan du i regel hitta svaren på dina frågor själv.

Hur många enheter till C More? :

Naturligtvis vill man inte betala för en streamingtjänst som man bara kan använda på en och samma enhet. Tänk om man vill titta på serier på sin iPad från sängen? Eller se en film på en längre tågresa via telefon?

Så hur många enheter kan man ha C More på?

Det beror lite på vilket paket det är du betalar för. I regel kan du registrera samma konto på fyra olika enheter, exempelvis din Smart/Samsung/Apple TV, en dator, en surfplatta och en smartphone.

Har du C More Bas-paketet kan du bara titta på en enhet samtidigt men med de andra programmen kan du använda två olika enheter samtidigt. Det enda undantaget är livestreamad sport där du bara kan se en match på en enhet.

Med andra ord är det inga problem om du och en sambo eller familjemedlem vill titta på olika filmer eller serier samtidigt så länge du inte har baspaketet. Och som om inte det var nog kan du använda ditt C More konto inom hela EU och ta med dig din underhållning även på semestern

Vad kostar C More?

Som du kan se lite längre upp i denna recension har C More flera olika priser för sina paket. I dagsläget kostar paketen mellan cirka 100 kronor i månaden och 500 kronor i månaden. Samtidigt har C More flera generösa bonusar som du kan spara många hundralappar om året.