tvabonnemang.nu

Om oss

Tvabonnemang är en oberoende jämförelsesajt för tvabonnemang och streamingtjänster. Sajten drivs av ett team med lång erfarenhet från jämförelsesajter och från arbete med stora TV-leverantörer. Målet är att göra det enkelt för dig att jämföra olika tv-paket med varandra baserat på den viktigaste informationen såsom pris, utbud, kundservice, villkor och erbjudanden.De recension vi skriver om tv-leverantörer är opartiska och baserade på fakta, detta för att garantera så träffsäkra bedömningar och jämförelser. Skulle du hitta information som inte stämmer eller har frågor om våra tjänster är du välkommen att höra av dig!

Utmärkelsen Bäst Tv-Abonnemang

Tvabonnemang.nu delar ut det prestigefyllda priset för Bäst TV-abonnemang. Denna årliga utmärkelse, som nu erkänns som en höjdpunkt i TV-branschen, hyllar de operatörer som erbjuder överlägsen kvalitet, innovation och värde till svenska konsumenter. Genom en noggrann utvärderingsprocess i flera kategorier, inklusive streaming, fiber och sport, lyfter Tvabonnemang.nu fram de abonnemang som bäst möter konsumenternas behov och förväntningar. Denna erkännelse understryker Tvabonnemang.se:s åtagande att främja transparens och hjälpa konsumenter att fatta välgrundade beslut.

Emblem för bäst tv och bredband bäst tvabonnemang via fiber Bäst streaming abonnemang Bäst Tvabonnemang 2024

Information kring villkor och integritet

Villkor

Vi på Tvabonnemang.nu säljer inga TV abonnemang själva utan agerar bara som ett jämförelseorgan där vi listar de största och i våra ögon bästa operatörerna på marknaden inom TV abonnemang. Vi länkar därefter vidare till deras hemsida där affären görs direkt hos leverantören. Vi uppdaterar sidan löpande men reserverar oss för eventuella felaktigheter i utbud eller prisuppgifter om justering nyligen gjorts hos operatören.

Annonsering

Säljer ni TV abonnemang eller har nyligen skapat en ny TV leverantör och vill listas på vår hemsida? Kontakta oss då på info@enklamedia.com, vi är alltid öppna för nya samarbeten men är endast intresserade av att publicera annonser kring TV abonnemang och avböjer därmed vänligen men bestämt övriga intresseförfrågningar.

Affiliate och betald annonsering

Sidan innehåller annonslänkar där vi som företag erhåller en fast ersättning eller ersättning per förmedlat köp från annonsören. Detta gör det möjligt för oss att ständigt arbeta för att förbättra sidan och hålla den uppdaterad med ny och matnyttig information kring operatörerna och deras TV-paket.

Kakor

TVabonnemang.nu använder sig av kakor. En kaka, även kallad cookies, är en kort text som lagras i din webbläsare så att vår webbserver ska känna igen din webbläsare. Denna webbplats använder sig av helt ofarliga kakor som är till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur.