tvabonnemang.nu

SkyShowtime

SkyShowtime beskriver sig själva som streamingtjänsten som samlar all underhållning du längtar efter att se - och de har inte fel. Hos SkyShowtime hittas underhållning från några av de största filmproducenterna i världen. Se exklusivt innehåll från bland annat Stephen Spielbergs DreamWorks, Paramount Pictures, Paramount+, Universal, Showtime, Peacock, Sky och Nickelodeon.

Vill du läsa mer om hur du får tillgång till detta stora bibliotek av kvalitetsunderhållning? Läs vår recension av SkyShowtime.

SkyShowtime logo

Varför ska jag välja SkyShowtime?

SkyShowtime är en streamingtjänst som samlar populära storfilmer, serier och program från några av de största upphovsmakarna i världen. Mycket av innehållet som finns på SkyShowtime finns bara här – eller visas allra först här. Du hittar mycket innehåll från Hollywood och den amerikanska marknaden, men även lokala originalprogram och familjefavoriter. 

Allt innehåll samlas i SkyShowtimes app som finns tillgänglig till smarta tv-apparater, smartphones, surfplattor och andra enheter. 

SkyShowtime kan köpas tillsammans med tv-paket från många av de svenska operatörerna. Bland annat Allente, Sappa, Telenor, Tele2 och Telia erbjuder streamingtjänsten. 

FÖRDELAR MED SKYSHOWTIME

NACKDELAR MED SKYSHOWTIME

SkyShowtime paket

SkyShowtime erbjuder två olika typer av prenumerationer – månadsabonnemang och årsabonnemang. Den enda skillnaden mellan de två prenumerationerna är hur de betalas – per månad eller per år. I övrigt ingår precis samma underhållning. 

 

SkyShowtime - Månadsabonnemang

79 kr/mån

Med månadsabonnemanget får man tillgång till allt innehåll som SkyShowtime erbjuder. Abonnemanget förnyas automatiskt varje månad – fram till dagen man väljer att avbryta.

SkyShowtime - Årsabonnemang

53 kr/mån (629 kr/år)

Detta abonnemang har precis samma innehåll som månadsabonnemanget, men betalas årsvis istället. Slår man ut årskostnaden över 12 månader motsvarar den en månadskostnad på 53 kronor. Abonnemanget förnyas. Automatiskt årsvis så länge man inte väljer att avsluta det. 

Teckna TV-abonnemang med SkyShowtime

SkyShowtime är en utmärkt streamingtjänst att ha som komplement till ett tv-abonnemang med linjära tv-kanaler. Många av de populäraste tv-operatörerna erbjuder SkyShowtime. 

Allente

Om man väljer ett TV-abonnemang hos Allente, antingen via fiber eller parabol, så kan man få SkyShowtime. SkyShowtime ingår om man väljer storleken Standard eller Premium. Tjänsten ingår även om. Man väljer Allente Stream. Om. Man väljer ett annat paket kan man välja till SkyShowtime som tilläggstjänst.  

Läs mer om Allente

Boxer

TV-paketen Standard, Flexibel och Premium kommer med SkyShowtime. Vill man välja till tjänsten som tillägg går det även bra. 

Läs mer om Boxer.

Sappa

Väljer du paketet Mest & Play ingår SkyShowtime.

Läs mer om Sappa.

Tele2

Väljer man ett av paketen Standard, Flexibel eller Premium så ingår tjänsten i månadsavgiften. Den kan även beställas som tilläggstjänst.

Läs mer om Tele2.

Telenor

SkyShowtime kan väljas till om man har paketet Stor eller Premium.  

Läs mer om Telenor.

Telia

Välj SkyShowtime som tilläggstjänst till ditt TV-paket. 

Läs mer om Telia.

SkyShowtime innehåll - vad finns på SkyShowtime?

SkyShowtime är unika på streamingmarknaden eftersom de samlar exklusivt innehåll från några av de största filmproducenterna i världen. Många av de mest efterlängtade storfilmerna dyker alltså upp på SkyShowtime – och aldrig på övriga streamingtjänster. 

Filmer på SkyShowtime

  • Top Gun Maverick – Tom Cruise i sin kanske mest kända roll.
  • Megan – En läskig robotdocka som vaknar till liv.
  • Babylon – Bad Pitt och Margot Robbie i en framtida klassiker.
  • Dungeons & Dragons – Honor Among Thieves— Ett av världens populäraste spel blir film. 

Serier på SkyShowtime

  • Yellowstone – Omåttligt populär tv-serie med Kevin Costner.
  • Star Trek – Strange New World – Modern tappning på kultfenomenet Star Trek.
  • Kodnamn: Annika – Svensk-finsk kriminalserie.
  • Poker Face – Detektivserie med en modern spinn.

Hur tittar man på SkyShowtime?

SkyShowtime, precis som de flesta andra streamingtjänster, kan man se via deras app. Appen kan laddas ner till iOS-enheter, Android-enheter, smarta tv-apparater och mediaspelare för streaming.  Utöver appen är det även möjligt att se tjänstens innehåll via sin webbläsare i datorn eller en annan enhet som är ansluten till internet. 

För att komma åt innehållet i appen eller på hemsidan så måste man vara inloggad på sitt SkyShowtime-konto och ha en aktiv prenumeration.

Kan man titta på SkyShowtime utan internet?

Om man vill få tillgång till tjänstens innehåll utan internet kan man ladda ner det man vill se när man är online, för att sedan se det när man är offline. Det är dock inte möjligt att komma åt hela biblioteket om man inte är ansluten till internet. 

Hur många enheter kan titta samtidigt?

Man kan skapa upp till fem profiler, men endast tre enheter kan titta på innehåll på samma gång. 

SkyShowtime kundtjänst

Behöver du komma i kontakt med SkyShowtimes kundtjänst? Det finns två olika kontaktvägar – e-post eller chatt. Chatten nås via SkyShowtimes hemsida.

  • E-post: help@skyshowtime.com

Vanliga frågor och svar om SkyShowtime

Nej, om du säger upp ditt abonnemang innan det förnyas till nästa månad tillkommer inga avgifter och abonnemanget avslutas när den nya betalningen skulle genomförts. Du har alltså tillgång till SkyShowtime fram till din betalda period går ut, sen avslutas ditt abonnemang.

Väljer man ett månadsabonnemang kostar SkyShowtime 79 kronor i månaden. Väljer man ett årsabonnemang kostar tjänsten 629 kronor om året, vilket motsvarar 53 kronor i månaden. 

SkyShowtime ingår i TV-paket från bland annat Allente, Boxer, Telenor och Tele2. 

Ja, SkyShowtime finns som streamingtjänst på den svenska marknaden. Man kan köpa den fristående via SkyShowtime eller tillsammans med ett TV-paket från en TV-operatör. 

SkyShowtime samlar storfilmer, serier och familjeunderhållning från bland annat Paramount Studios, Paramount+, DreamWorks, ShowTime, Sky och Universal – några av de största producenterna av underhållning i världen.