tvabonnemang.nu

SF Anytime

SF Anytime är en, på många sätt, unik tjänst inom streaming i Sverige. I likhet med andra streamingplattformar erbjuder man så kallat video-on-demand, däremot har man inga fasta månadskostnader eller abonnemang utan du betalar bara för det du tittar på.

Det är helt enkelt Sveriges ledande plattform för hyr- och köpfilmer på nätet. Med andra ord kan du använda SF Anytime när du vill titta på en specifik film som inte erbjuds på de playtjänster eller streamingtjänster du redan prenumererar på.

Är du intresserad av att testa SF Anytime? Då hittar du alla svar i följande recension.

FÖRDELAR MED SF ANYTIME

NACKDELAR MED SF ANYTIME

SF Anytime filmer: hyr eller köp filmer online

Idag finns det ett enormt utbud filmer på SF Anytime. De allra flesta är tillgängliga för både uthyrning och köp. När du hyr en film får du i regel tillgång till den i 48 timmar medan serier är tillgängliga i upp till 30 dagar. Köper du en film så är den din och du kan titta på den antingen via plattformen online eller genom att ladda ner den till din dator eller mobila enhet.

Sortimentet uppdateras konstant och blir hela tiden större och större. Just nu hittar du massvis med prisbelönade filmer från hela världen, inklusive stora delar av Europa, Hollywood samt filmer som visas eller nyss har visats på bio. Givetvis har man även ett stort utbud svenska filmer; och även här både äldre klassiska titlar och några av de nyaste filmerna som har släppts. 

Lätt att hitta något man vill se

Det absolut bästa med SF Anytime är hur enkelt de har gjort det att hitta något man vill titta på. Ett av problemen med streamingtjänster är att det oftast finns så mycket underhållning att välja mellan att man spenderar mer tid med att leta än att faktiskt titta på saker.

För att motverka detta problem har SF Anytime delat upp sitt sortiment i praktiska kategorier. Du kan till exempel välja att titta på IMDBs topp-100-lista, bioaktuella filmer, prissänkta filmer eller filmer från en av dina favoritregissörer, däribland Quentin Tarantino, Wes Andresson, med flera. Du hittar även en lång lista på kommande titlar så att du kan hålla koll på vad som komma skall.

SF Anytime kostnad

Som sagt är SF Anytime en tjänst som du bara betalar för när du använder den. Dessutom har de riktigt träffsäkra priser och oftast är plattformen det billigaste alternativet för den som bara vill titta på en specifik film.

Priset per film eller serier varierar beroende på flera faktorer såsom popularitet, storlek och lansering. I regel kostar äldre filmer mindre än nyare.

  • Hyrfilm: från 19 kronor per film (tillgång i 48 timmar)
  • Köpfilm: från 49 kronor per film
  • Serier: från 9 kronor per avsnitt (ofta billigare om man köper en hel säsong åt gången)

SF Anytime värdekod och presentkort

Förutom att vara en av de billigaste tjänsten på marknaden för den som vill hyra eller köpa filmer online, så gör SF Anytime det ännu billigare med sina många värdekoder. Dessa koder kan du ofta hitta online på sociala medier eller på webbplatser som svd.se.

För att tillämpa dessa koder måste du hitta dem online eller erbjudas dem via en annan prenumerationstjänst du har, exempelvis en nyhetstidning på nätet.

Vidare har SF Anytime presentkort som man kan köpa från en lång rad återförsäljare, däribland Tidningskungen.se.

När du ska lösa in ett presentkort eller en värdekod så måste du först logga in på ditt SF Anytime konto. Sen väljer du den film du är intresserad i och när det är dags att betala för den så väljer du alternativet “Använd en värdekod”. Priset anpassas sedan automatiskt efter koden eller presentkortet som du använder.

Vilka enheter kan man använda SF Anytime på?

Innan du kan börja använda SF Anytime så måste du skapa ett konto. Detta gör du lättast genom att besöka SF Anytimes hemsida och följa instruktionerna. Registreringen tar bara ett par minuter och kostar ingenting.

Med ett konto redo kan du sedan börja titta på SF Anytime på de allra flesta enheter som finns. För att göra detta måste du dock ladda ner SF Anytimes app.

SF Anytime App

Appen använder du på de allra flesta enheter, däribland:

  • Apple TV
  • Smart TV
  • Smartphones
  • Surfplattor

Vill du hellre titta via en dator kan du göra det direkt via företagets webbplats. Har du en TV med Chromecast kan du givetvis “casta” filmer och serier från SF Anytime direkt till din TV.

Vanliga frågor och svar om SF Anytimee

SF Anytime är inte en abonnemangstjänst som en traditionell streamingtjänst. SF Anytime beskrivs enklast som en hyrbutik på nätet. Filmerna och serierna hyr, eller köper, man för en engångskostnad. Hyr man en titel kan man se den under en begränsad tid, sen lämnas den tillbaka automatiskt.

Att hyra en film kostar från 19 kronor, men priset varierar från titel till titel. 

SF Anytime är en filmbutik online. Du kan hyra eller köpa enskilda titlar för en engångskostnad. Det är alltså ingen prenumerationstjänst där man betalar månadsvis för att få tillgång till hela biblioteket.

När du har valt en film eller serie du vill se väljer du om du vill hyra. eller köpa den. Om du hyr den har du möjlighet att se den inom 48 timmar.

Du hittar dina köpta och hyrda filmer under “Mina filmer” i menyn på SF Anytimes hemsida när du är inloggad. 

Filmen kan du se i din webbläsare, iOS-enhet, Android-enhet, via Airplay, Chromecast eller via HDMI-kabel. Om du har en Smart TV kan du använda SF Anytime-appen direkt i TV:n. 

Att hyra en film kostar från 19 kronor. Nyare filmer är dyrare och kan kosta från 59 kronor. 

Att köpa en film kostar från 49 kronor upp till 149 kronor.

Ett avsnitt av en tv-serie kostar 9 kronor, en hel säsong  kostar vanligtvis från 99 kronor.