tvabonnemang.nu

Utländska TV-kanaler i Sverige - Den kompletta guiden till internationell TV

I världen finns det tusentals olika TV-kanaler, men hur får man egentligen tillgång till internationella TV-kanaler i Sverige? Vi har skapat en guide som ska hjälpa dig att få tillgång till alla de internationella kanalerna du är intresserad av.

Vi går igenom vilka internationella TV-kanaler som ingår i de svenska operatörernas tjänster. Det här är din kompletta guide till utländska TV-kanaler i Sverige.

Bästa TV-leverantören av sport

Allente logga

Allente

Allente erbjuder ett stort utbud av utländska TV-kanaler. De har bland annat tillvalspaket med kanaler från våra nordiska grannländer.

Allente är därför en perfekt lösning för dig som söker en operatör med många utländska TV-kanaler.

Från: 299 SEK i månaden

Allente

Från 299 kronor i månaden

Allente logga

Allente är en TV-operatör som erbjuder TV-sändningar via fiber, parabol och streaming. De har ett stort utbud av kanalpaket med en rad olika utländska kanaler. De har bland annat tillvalspaket för de nordiska länderna Danmark, Finland och Norge.

Telenor

Från 249 kronor i månaden

Telenors logga

Telenor har ett stort utbud av TV-paket, och även tillvalskanaler från utlandet. Här hittar man bland annat TV-kanaler från Polen, Spanien, Frankrike, Danmark, Finland, Portugal, Tyskland och Italien. 

Tele2

Från 299 kronor i månaden

Tele2 har ett stort utbud av utländska kanaler. Utbudet ligger under rubriken Tillvalskanaler – Hemlandskanaler. Här hittar man kanaler från bland annat Franrike, Danmark, Norge, Ryssland, Polen och Syrien.

Sappa

Från 199 kronor i månaden

Sappa logo

Sappa har ett stort utbud av utländska TV-kanaler. Med deras paket Sappa Fem eller Sappa Tio kan man själv välja vilka TV-kanaler man vill få tillgång till – då kan man välja sina favoritkanaler från utlandet.

Så får du tillgång till utländska TV-kanaler i Sverige

Om man vill få tillgång till internationella TV-kanaler i Sverige är det enklaste sättet att vända sig till en svensk TV-operatör. Flera av operatörerna på den svenska marknaden erbjuder nämligen internationella TV-kanaler antingen i sitt grundutbud och i sina färdiga TV-paket eller genom tillval.

Internationella TV-kanaler som tillval

Många av de största TV-kanalerna från utlandet finns på den svenska TV-marknaden som tillvalskanaler hos någon av de svenska TV-operatörerna. En tillvalskanal väljer man styckvis och betalar för månadsvis utöver det TV-paket man har. 

De svenska TV-operatörerna erbjuder bland annat tillvalskanaler från Danmark, Norge, Finland, Frankrike, Tyskland, Rumänien, Syrien, Ryssland, Italien, Irak, Polen, och en rad andra länder. Alla utländska TV-kanaler finns inte hos de svenska operatörerna, men utbudet är stort. 

Tillvalspaket för nordiska kanaler

TV-operatören Allente har skapat specifika paket för den som är intresserad av de nordiska TV-kanalerna. Allente erbjuder tillvalspaketen Norge, Danmark och Finland. I varje paket från man tillgång till ett urval av kanaler från det aktuella landet. 

Tillvalspaket Norge

  • NRK1
  • NRK2
  • NRK3/NRK Super

Tillvalspaket Danmark

  • DR1
  • DR2
  • TV2

Tillvalspaket Finland

  • Yle TV1
  • Yle TV2
  • Yle Teema och Fem

Vanliga frågor och svar om utländska TV-kanaler i Sverige

Det lättaste sättet att se utländska TV-kanaler i Sverige är genom att välja ett kanalpaket eller tillvalskanaler hos en TV-operatör. Flera operatörer har ett stort utbud av utländska och internationella TV-kanaler. På vår sida hittar du operatörernas utbud. 

Det finns en rad TV-operatörer som har ett stort utbud av internationella TV-kanaler, bland annat Allente, Telenor, Tele2 och Sappa. Tele2 har stört utbud av dessa alternativ. 

TV-kanaler från Danmark, Norge och Finland finns hos de flesta TV-operatörer på den svenska marknaden. Allente erbjuder till exempel skräddarsydda tillvalspaket för de nordiska länderna. 

Nej, man måste inte ha parabol för att se utländska TV-kanaler. Allente erbjuder TV via parabol, men om man väljer ett TV-paket från en annan operatör kan man få utländska TV-kanaler via till exempel fiber.